Επεσε Μπαλκονι Στο Χαλανδρι / ΦΑΚΕΛΛΟΙ Ε - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να .

Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Î
Î"ΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ÎœÎ'ΚΡΙΝΙΤΣÎ': ΝΕΚΡÎ' Î"ΥΟ Î'Î"ΕΛΦΙÎ' - Eksipnakias from eksipnakias.gr
Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Οι νέες εικόνες μετά την . Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι .

Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι.

Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Αλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε, μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι νέες εικόνες μετά την . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό .

Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Αλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε, μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο χαλάνδρι.

Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Î
Î"ΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ÎœÎ'ΚΡΙΝΙΤΣÎ': ΝΕΚΡÎ' Î"ΥΟ Î'Î"ΕΛΦΙÎ' - Eksipnakias from eksipnakias.gr
Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό .

Οι νέες εικόνες μετά την .

Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Οι νέες εικόνες μετά την . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε, μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό .

Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης.

Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Μηχανιώνα: Άτομο έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας
Μηχανιώνα: Άτομο έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας from www.newsit.gr
Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Αλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε, μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Στο χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Αλλο ένα μπαλκόνι κατέρρευσε, μετά από εκείνο σε πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Οι νέες εικόνες μετά την . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27.

Επεσε Μπαλκονι Στο Χαλανδρι / ΦÎ'ΚΕΛΛΟΙ Ε - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠÎ'ΡÎ'ΦΥΣΙΚΟ ΕΙÎ"ΗΣΕΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΚΟ - Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να .. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Όπως μετέδωσε η ερτ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι.